vinyasa_yoga_brugge_marichyasana_vanessabarbier_yogasukha
YogaSukhaFitYoga
  • 10 August 2020 - 31 August 2020

    Outdoor FitYoga Flow

    Tielt - Monday
Outdoor FitYoga of Mindful Body Workout Based Yoga in de natuur.

 

Kom ervaren en beleven hoe fantastisch en rustgevend yoga tussen de bomen is. Weer of geen weer, in de natuur kom je tot rust. Een betere yogaruimte bestaat gewoon niet ;)

 

Waar: De lessen gaan door in het Vredespark, Tramstraat 31, Tielt

 

Wanneer: 10/08/2020 van 19u tot 20u 

 

De les wordt herhaald bij voldoende interesse. Dus laat zeker van je horen mocht dit moment niet lukken maar je wenst later deel te nemen aan een Outdoor yogales. Kom af en toe een kijkje nemen op de website voor nieuwe data ;))))

 

Prijs: 12 euro/les. Betalen kan ter plaatse of via overschrijving (voor de start van de les) op rekeningnummer Feness bvba, BE19 2900 3949 7512 met vermelding van YOGA + jouw naam, dag en uur van de les

 

Graag inschrijven per les (enkel) via deze pagina of mail.

Deelnemen kan enkel na inschrijving (coronamaatregelen) met vermelding van datum. Je wordt verwittigd wanneer de les doorgaat.

 

Docent: Vanessa Barbier

 

Yogastijl: Geen Dynamic of Slow Flow maar een aangepaste outdoor yogales :) De lessen gaan door in volle aandacht, stilte en met respect voor de natuur.

 

--

 

Draag gemakkelijke sportieve kledij. Een regenjas bij kans op regen. Bij hevige regen gaat de les niet door. Houd de website in de gaten, even kijken voor je vertrekt om zeker te zijn dat de les doorgaat.

 

Breng je eigen yogamat mee of een handdoek, eventueel een flesje water, een dekentje of sjaal. Yogablokken als je die hebt, altijd handig.

 

We nemen tijd om even te zijn, bewust te bewegen en te ademen.

Deze lessen zijn ook haalbaar voor mensen zonder yoga-ervaring.

 

Van harte welkom :)))))))

Inschrijven

Terug