vinyasa_yoga_brugge_marichyasana_vanessabarbier_yogasukha
Nada Yoga Brugge Alberto Paganini
  • 23 September 2020 - 23 September 2020

    Yoga en ontspannen met klankschalen en gongs

    Meulebeke - Wednesday
Yoga en ontspannen met klankschalen en gongs (Nada Yoga)

 

Op vraag van jullie, YogaSukha yogi's, komt Alberto ook naar Meulebeke. In de mooie zaal van de Koorddanser wordt het absoluut een zéér speciale sessie. Iedereen is welkom, je hoeft geen yoga-ervaring te hebben.

 

We gaan zacht bewegen op mantra muziek. Vervolgens met de geluiden van enkele grote gongs en een twintigtal klankschalen blijven we in een aantal yin yoga houdingen en eindigen we in een diepe ontspanning.

 

Dankzij de klanken en trillingen ervaar je een diepe ontspanning. De klanken zorgen voor een innerlijke massage, brengen rust en harmonie. Je bent volledig in contact met jeZelf en alles rondom jou. Er is balans in het fysieke, mentale, emotionele, intellectuele en spirituele lichaam.

 

Meebrengen: yogamat, eventueel blokken, bolsters, kussens en dekens.

 

Wanneer: woensdag 23/09/2020, start om 19u30 tot 21u30u

Graag minimum 10 minuten voor de start aanwezig.

 

Docent: Alberto Paganini

 

Prijs: 22 euro (sessie duurt 2u). Betalen kan ter plaatse of via overschrijving (voor de start van de sessie) op rekeningnummer Feness bvba, BE19 2900 3949 7512 met vermelding van YOGA + jouw naam, dag en uur van de les.

 

Waar: Freinetschool de Koorddanser in Meulebeke

Ingang naar de parking via de Rijselstraat, net naast nummer 4. Van op de parking loop je rechtdoor tot aan de tent (of liever tot aan de Shala ;)

Inschrijven

Terug