vinyasa_yoga_brugge_marichyasana_vanessabarbier_yogasukha
Outdoor Yoga Natuurpunt YogaSukha
  • 8 June 2020 - 31 August 2020

    YogaSukha inhaallessen Yoga

    Tielt en Meulebeke - Monday
Outdoor yogalessen werden opgestart op 25/05 als inhaal yogalessen voor de yogi's die de lessenreeks volgden tijdens de lockdown (vanaf vrijdag 13/03 - 3 lesweken). Deze lessen geef ik op vraag van jullie, naargelang interesse, ik bekijk het week per week. Je hoeft niet aan te sluiten op een lesmoment waarvoor je was ingeschreven. Welkom op alle momenten in Tielt, Meulebeke of online. Inhaallessen nog tot en met 31/08/2020.

 

Ben je nog een beginner en is yoga helemaal NIEUW voor jou en wens je een losse les te volgen tijdens deze lesmomenten, van harte welkom voor een losse les. Graag vooraf inschrijven.

 

Geplande OUTDOOR yogalessen TIELT

• maandag 10/08  - 19u in het Vredespark - GEANNULEERD!!!

 

EXTRA LES!!!

• maandag 24/08 van 19u tot 20u. Graag vooraf inschrijven  - GEANNULEERD!!!

 

Waar: Tramstraat 31, Tielt

 

Geen Dynamic of Slow Flow maar een aangepaste outdoor yogales :)

 

Geplande INDOOR yogales MEULEBEKE

• woensdag 12/08 - 19u - GEANNULEERD!!!

• woensdag 19/08 - 20u

• woensdag 26/08 - 20u (laatste inhaalles)

 

Waar: Freinetschool de Koorddanser in Meulebeke

Ingang naar de parking via de Rijselstraat, net naast nummer 4. Van op de parking loop je rechtdoor tot aan de tent (of liever tot aan de Shala ;)

 

Zowel voor de outdoor als indoor yogalessen respecteren we de social distance van 1.5 m naar en tijdens de les, we zorgen voor een goede handhygiëne en iedereen brengt zijn eigen yogamatje of badhanddoek (strandlaken) mee. Alle maatregelen in de Koorddanser idem zoals in de yogastudio in Brugge. Lees de coronamaatregelen hier.

 

Geplande online inhaalles (via Zoom):

• dinsdag 19u - 11/08, 18/08, 25/08

• donderdag 20u - 13/08, 20/08, 27/08

 

Meer info.

 

Inschrijven per week en per lesmoment is verplicht (coronamaatregelen). Reserveer je plekje tijdig indien je wenst te komen voor een inhaalles. Nog twijfels of je de les haalt, gelieve te wachten met inschrijven tot je 100% zeker bent zodat je niet onnodig, last minute, hoeft te annuleren. Plaatsen zijn beperkt. Ben je onverwachts verhinderd, geen enkel probleem, laat het me zo snel mogelijk weten. 

 

Vermeld bij inschrijving het lesmoment en datum.

 

Inschrijven kan pas nadat het lesmoment op de website staat.

Er volgt een mail om je inschrijving te bevestigen en te laten weten of de les doorgaat. Maar houd ook deze pagina in de gaten, misschien wordt de les last minute geannuleerd (?) Dus check voor je vertrekt ;)

 

Volgde je de lessenreeks tijdens de lockdown dan kan je de 3 lesweken inhalen. M.a.w. dan hoef je 3 lessen niets te betalen. Zijn je beurten opgebruikt of volgde je de lessenreeks niet dan kan je deelnemen voor een losse les. Losse les = 12 euro, te betalen via overschrijving na inschrijving of ter plaatse (graag gepast).

 

Zorg goed voor jeZelf en voor elkaar.

 

Info i.v.m. lessen in Brugge > www.fityoga.be

Inschrijven

Terug